Www.denhout.eu/Politieke debat op 21 februari ipv Dorpsvergadering

Uit Dorpsbelang Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken

Beste Houtenaren,

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van het politieke debat Den Hout op maandag 21 februari om 20.00 uur.

Tijdens deze avond zullen we een aantal stellingen voorleggen aan de Oosterhoutse politieke partijen GBV, PvdA, CDA, D66, Groen Links, Gemeentebelangen, VVD, Voor Heel Oosterhout en Lokaal Open en Sociaal over onderwerpen die Den Hout raken.

De gemeenteraadsverkiezingen staan al snel voor deur in maart en op deze manier kunnen we ons dorp en de zaken die we belangrijk vinden nog eens goed op de kaart zetten, en ons voorbereiden op het maken van een goede keuze.

Inschrijving voor deze avond is verplicht, aangezien we helaas maar beperkt aantal aanwezigen kunnen ontvangen i.v.m. de nog geldende maatregelen.

Heeft u zin een dynamische politieke avond, schrijft u zich dan snel in (vol=vol). Dit kunt u doen door een mail te sturen aan: communicatie@denhout.eu, uiterlijk voor 14 februari a.s. Vermeld hierbij uw naam en met hoeveel personen u wilt deelnemen.

Een Corona-pas en geldige legitimatie is verplicht. Meer informatie ontvangt u als u zich heeft ingeschreven.

De dorpsvergadering die gepland was op deze avond vindt helaas geen doorgang. De eerstvolgende dorpsvergadering zal hopelijk fysiek in grote getale weer kunnen plaatsvinden. De datum hiervoor staat gepland op maandag 21 maart om 20.00 uur in Den Brink. We hopen u allemaal weer te mogen verwelkomen.