De Dorpsvisie.. het vervolg.. helaas geannuleerd.

Uit Dorpsbelang Den Hout

Versie door Berrith Diepstraten (overleg | bijdragen) op 16 nov 2021 om 15:27


(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar:navigatie, zoeken

We hebben besloten om de thematafels van 21 en 28 november in Den Brink te annuleren in verband met het oplaaiende Corona-virus. Ontzettend jammer, maar we vinden fysiek bij elkaar komen voor de nieuwe Dorpsvisie essentieel.

We volgen de ontwikkelingen rondom de besmettingen en maatregelen en komen zo snel mogelijk met nieuwe data.


Het is even stil geweest na de thematafels eind augustus/begin september, maar achter de schermen werd de volgende stap voorbereid.

Deze boom gaan jullie de komende tijd veel tegenkomen, in de boom lees je de dingen waar we trots op zijn als Houtenaren, zo bleek uit de thematafels.

De actualisering van de Dorpsvisie zal op een vervolg krijgen in de vorm van 2 verdiepingsochtenden, waarbij we dieper op bepaalde vraagstukken ingaan. Ook komen onderwerpen ter tafel die we tijdens de 1e thematafel hebben gemist. Tijdens de verdiepingsochtenden zullen de inzichten van de betreffende thematafels met elkaar uitgewisseld worden en sluiten we af met een lunch op z'n Houts.

Op 21 november zal voor de thema's: Sociaal Welzijn/Voorzieningen en Werken een verdiepingsochtend georganiseerd worden van 10.00 - 13.00 uur inclusief lunch in Den Brink.

Op 28 november zal voor de thema's: Verkeer en Buitengebied een verdiepingsochtend worden georganiseerd van 10.00 -13.00 uur inclusief lunch in Den Brink.

Voor deze verdiepingsochtenden zullen we specifieke doelgroepen uitnodigen en deelnemers van de eerste ronde, maar mocht je je geroepen voelen om actief deel te nemen, dan mag dat natuurlijk!

Fijn wanneer je je dan hiervoor van te voren wilt aanmelden. Dit kan door een email te sturen uiterlijk voor 14 november a.s. naar: dorpsvisie@denhout.eu, onder vermelding van je naam, het thema en de datum van de ochtend.

2e ronde uitnodiging voorzieningen (sociaal welzijn).pdf
2e ronde uitnodiging werken.pdf
2e ronde uitnodiging buitengebied.pdf
2e ronde uitnodiging Verkeer.pdf