Www.denhout.eu/Kerst 2020 Den Hout

Uit Dorpsbelang Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken

We zijn ontzettend teleurgesteld om te moeten melden dat de viering niet door kan gaan. 100 gedachteniskaarsjes staan klaar, het Houts Orkest heeft een prachtig repertoire ingestudeerd, de teksten van Beatrijs en Anne precies afgestemd op 2021 liggen klaar, het Achthoek koor was er helemaal klaar voor, de muzikale families Van Steenwijk en Weterings hadden na hun succes op film vorig jaar nu een live optreden voorbereid, de crea-dames hebben de mooiste dingen gemaakt, 125 kerststerren zijn geschonken en de mannen van de kerststal hebben al hard gewerkt om de stal en het decor mooi te maken.

Even samen zijn voor kerst zou juist zo mooi zijn geweest. MAAR we hebben een aangepast idee:

- De gedachteniskaarsjes, altijd zo belangrijk in onze viering gaan door. We brengen ze de 24e thuis, een handgemaakt kaarsje voorzien van naam en passende tekst. (Aanvragen kan ook nog)

- Op kerstavond om 18 uur vragen we jullie om STILLE NACHT te laten klinken in Den Hout. Ga de tuin in, hang uit je raam, zet de radio keihard, zing of maak muziek. Zo kunnen we ons toch even samen voelen

- Wij zullen ervoor zorgen dat het kerststalletje en het stukje van de Houtse Heuvel waar de viering altijd tijdens de kerstdagen een sfeervolle plek is om met het gezin naartoe te gaan

Iedereen die heeft meegeholpen om deze editie van de Stille Nacht, misschien een beetje tegen beter weten in, voor te bereiden. Heel erg bedankt.

Mooie kerstdagen !